ORTHOMOLECULAIR & KPNI THERAPEUT I TABAKOLOOG I KINESITHERAPEUT I BEWEGINGSCOACH

Hallo, ik ben Marouschka Beckers!

Gepassioneerd leefstijlcoach die jouw energie
terug wil boost-en! Optimistisch, enthousiast, ambitieus, down to earth!

Als kind wou ik al dokter worden: mijn purpose of life werd dus al vroeg duidelijk want ‘ik wou mensen gezond(er) maken’.

Ik heb 3 praktijken: in Berchem (waar je ook mijn voltallig en fantastisch team kan vinden), in Edegem en online.

Er is een verschil tussen 'niet ziek zijn'
en 'optimaal gezond zijn'

Er is een verschil tussen
'niet ziek zijn'
en 'optimaal gezond zijn'

Optimaal gezond zijn: daar kies ik voor, ook voor jou! Om dat te bereiken is het belangrijk om het hele plaatje te zien: holistisch coachen is een must.

Door mijn levenslange studeren ben ik een experte geworden in het kijken naar de onderliggende werkingsmechanismen van jouw lichaam. Ik bundel mijn kennis uit de kPNI (klinisch Psycho Neuro Immunologie), de orthomoleculaire therapie, de functional medicine, de kinesitherapie, de tabakologie en mijn jarenlange patiëntenervaring.

Ik heb me verdiept in de toxische omgeving waarin we leven. Het is mijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de impact van de chemisch vervuilde wereld op onze gezondheid. De online cursus Hoe hou je toxiciteit uit je lichaam is mijn stokpaardje, een boek schrijven over dit onderwerp is toekomstmuziek.

Ik vind dat jij óók het recht hebt om te weten hoe jouw lichaam werkt en wat de oorzaak is van je klachten. Met mijn rugzak vol diploma’s en meer dan 20 jaar patiëntenervaring, ga ik de next mile om jouw klachten te verklaren én stippel ik een weg voor je uit hoe jij die klachten zelf kan oplossen. Veranderen door leefstijl-optimalisaties zodat jij kan genezen (of beter: niet ziek hoeft te worden) door het zelf-herstellend vermogen van je lichaam te activeren. De kleinste verandering geeft het grootste resultaat.

Boost Your Energy Coach
Over Marouschka Beckers Boost Your Energy Coach

Ik ben mama van 1 zoon en hij noemde me onlangs een doe-mama: hij bedoelde het soort mama die ‘de wereld’ aan hem wil laten zien en leuke activiteiten plant.

Ik reis immers heel graag, ben avontuurlijk aangelegd. Ik ben ontzettend graag in/op/aan water. Water brengt rust en vormt een goed tegengewicht voor mijn innerlijk vuur (en passie). 

Ik krijg energie van mensen te helpen, complimentjes van patiënten verwarmen mijn hart.

Mijn grootste troeven in mijn coaching?

Motiveren kan ik
als de beste.

Ik ben jouw persoonlijke cheerleader.

Win kostbare tijd

Ik zorg ervoor dat je echt concreet aan de slag kan met praktische tips & lifehacks: dat bespaart je een hoop zoekwerk en organisatie!

Persoonlijk

Ik ben een zeer betrokken therapeut.

Ontdek hoe een intake consult bij mij eruit ziet.

Ontdek hoe een intake consult bij mij eruit ziet aan de hand van deze review. Ben heel trots op deze mooie woorden: ze komen van een orthomoleculair therapeute die mij consulteerde om haar te helpen (want: sometimes coaches need coaches too).

Review - Valerie DV

Als nieuw gecertificeerd orthomoleculair consulente was mijn brein gevuld met theorie maar geen praktische ervaring. Ik benaderde Marouschka voor een consult over hormonen (balanceren en detoxen) – één van de meest complexe onderwerpen in het menselijk lichaam. Ons eerste gesprek duurde bijna 2 uur. Ik stond versteld van haar oprechte aandacht, geduld en verlangen om een volledig beeld te krijgen van “haar patiënt” om zo in de onderliggende oorzaak te graven. Ze richtte zich niet alleen op de fysieke symptomen, maar stelde ook vragen over mijn levensstijl, omgeving en eetgewoonten, aangezien al deze elementen ons lichaam beïnvloeden – en élk detail telt voor Marouschka! Bovendien beantwoordde ze al mijn vragen, zelfs de meest wetenschappelijke.

Marouschka is niet alleen een zeer deskundige holistische lifestylecoach wiens advies wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek, ze is altijd beschikbaar voor eventuele aanvullende vragen over hoe je je lichaam weer in balans en in optimale gezondheid kan brengen.

Bekijk zeker haar online cursussen over hormoonverstoorders, het boosten van je immuniteit en zoveel meer.

Een greep uit mijn diploma's

Mijn opleidingen

Orthomoleculair therapeut

Natura Foundation/kPNI Belgium

kPNI therapeut

kPNI Belgium/PNI Europe

Erkend Rookstopcoach

R.U.G. en VRGT

Licentiate in de motorische revalidatie en kinesitherapie

K.U.L.

met specialisaties in de: Neuromotorische revalidatie, Bekkenbodemreëducatie & sexuele dysfuncties, Manuele lymfedrainage ad modum Vodder, Hyperventilatie & Stressklachten, Rugrevalidatie/Core stability training

Opgenomen in het kwaliteitsregister van kinesitherapeuten (jaarlijkse PQK-accreditering)

Getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid

Technicum Noord Antwerpen

Hoe kan je met mij werken?

Zoals gezien in:

Vragen, stel ze gerust hier. Ik help je.

Je persoonsgegevens worden verwerkt wanneer je gebruik maakt van dit contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijs ik je graag naar de privacyverklaring.

Je persoonsgegevens worden verwerkt wanneer je gebruik maakt van dit contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijs ik je graag naar de privacyverklaring.