Low Tox Living

Alles over hormoonverstoorders, toxines en co en hoe ze te vermijden.

Hormonen houden ons lichaam in balans. Als alles goed zit, is er geen vuiltje aan de lucht. Maar helaas worden we dagelijks blootgesteld aan toxines en hormoonverstoorders, die het ons steeds moeilijker maken om die gezonde balans te behouden. En eens we dat evenwicht kwijtraken, kan dat mede voor ernstige gevolgen zorgen. Onverklaarbare onvruchtbaarheid, overgewicht, verstoorde puberteit, depressie, kanker, endometriose… En dit is slechts een greep uit de neveneffecten.

In dit boek vind je een praktische handleiding voor een low tox leven. Wat dat precies is en hoe je daardoor je gezondheid weer op de rails krijgt, legt Marouschka Beckers op een heldere manier uit, met praktische tips & tricks. Ze schreef dit boek voor mensen die klachten hebben, voor zij die (nog) geen klachten hebben en voor professionals in de gezondheidszorg. 

Low Tox Living te verkrijgen bij de boekhandels overal te lande vanaf 30 september 2024 en hier nu al beschikbaar voor pre-order!

Koop nu jouw exemplaar

Low Tox Living is nu al in pre-order te bestellen. Koop snel jouw exemplaar.

Blijf op de hoogte

Low Tox Living is nog niet te koop. Krijg als eerste de mogelijkheid het boek te pre-orderen door je in te schrijven op de wachtlijst!

Over Marouschka Beckers Boost Your Energy Coach

Over de auteur

Marouschka Beckers (1976) zet met het boek Low Tox Living haar missie verder in de wereld. Jou goed in je vel laten voelen! Door op zoek te gaan naar de oorzaak van klachten en die op te lossen via leefstijlaanpassingen. Ze stopte nooit met studeren en verzamelde een heel palmares aan diploma’s. Ze ontpopte zich tot een ware leefstijlexperte met jarenlange praktijkervaring in het veld. Haar eigen hormonale journey en opgedane kennis in het veld van hormoonverstoorders en andere toxines in onze vervuilde wereld deed haar dit boek schrijven. Want Low Tox Living in een High Tox World is een must als je optimaal gezond wil worden of blijven. Richt je leven in zodat je minder PFAS, pesticiden, bisfenolen, ftalaten, voedingsadditieven, zware metalen,… binnenkrijgt. Eens je weet hoe je het moet doen, is het echt niet moeilijk. Low Tox Living is here to stay! 

Zoals gezien en gehoord in:

Koop nu jouw exemplaar

Low Tox Living is nu al in pre-order te bestellen. Koop snel jouw exemplaar.

Blijf op de hoogte

Low tox living is nog niet te koop. Krijg als eerste de mogelijkheid het boek te pre-orderen door je in te schrijven op de wachtlijst.